Диало: На седмото небе съм, че съм в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Диало: На седмото небе съм, че съм в Ман Юнайтед

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Амад Диало сподели първите си емоции от присъединяването си към клуба от Манчестър.

"Аз съм на седмото небе от щастие, че съм тук. Нямам търпение да изиграя първия си мач тук, да облека фланелката на Манчестър Юнайтед. Това е сбъдната мечта и нямам търпение да започна да играя с новите си съотборници.

Все още съм много млад, само на 18 години съм, така че имам дълъг път пред себе си във футбола. Искам да се уча и да напредвам. Тук ще се вслушвам в съветите на по-опитните футболисти и на прекрасен треньор. Чрез упорита работа ще направя всичко възможно да успея на "Олд Трафорд“.

Винаги ще съм благодарен на Аталанта. Там работят фантастични хора, от треньора до президента на клуба. Винаги са ме подкрепяли и винаги са били до мен дори и в най-трудните времена. Благодаря им много. Благодарение на тях аз съм тук сега“, заяви Диало.

Диало се премести в Манчестър Юнайтед от Аталанта. "Червените дяволи" платиха 25 милиона евро за играча от Кот д'Ивоар. Още 15 милиона евро клубът от Бергамо може да получи като бонуси.

  Сподели
134