Клатенбърг назова Клоп „лицемер”


Н. Гавазов

Клатенбърг назова Клоп „лицемер”

Бившият рефер от Висшата лига Марк Клатенбърг нарече мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп "лицемер" заради атаката му срещу Манчестър Юнайтед.

Клоп наскоро се оплака, че Юнайтед е получил повече дузпи за две години при Оле Гунар Солскяер, отколкото Ливърпул за пет години и половина на Юрген на "Анфийлд".

Клатенбърг обаче смята, че Клоп е направил това изказване умишлено, тъй като през уикенда "червените"  ще играят срещу Юнайтед.

"По коментара на Клоп могат да се направят няколко извода. Първо, той звучи като лицемер, намеквайки, че играчите на Юнайтед търсят възможност да получат дузпа. Неговите играчи като Мо Салах и Мане могат да използват тази тактика също толкова добре.

Ясно е, че той става раздразнителен - не сме виждали толкова нагли опити за въздействие върху съдията в навечерието на голям мач от времената на Фърги. Клоп не се държеше по този начин миналия сезон, когато Ливърпул печелеше всяка седмица.

Той не обича да губи, никога не го е харесвал. Става заядлив. Греши обаче, като приема, че съдиите подкрепят Юнайтед в решенията си. Така бе по времето на Фърги, но с напускането му то изчезна.

Това беше игра на ума. Това бе опит да се повлияе на Пол Тиърни и да му влезе в главата преди мача Ливърпул-Юнайтед тази неделя", пише Клатенбърг в своята колона Daily Mail.

  Сподели
527