Солскяер: Винаги съм казвал, че Погба е страхотен


Н. Гавазов

Солскяер: Винаги съм казвал, че Погба е страхотен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори за съдийството в отложения мач от 1-ия кръг на английското първенство с Бърнли,  а също така похвали халфа Пол Погба, който отбеляза единствения гол в срещата.

"По време на почивката трябваше да успокоя играчите, защото емоциите бяха твърде разгорещени поради несъгласието им с решенията на съдията. Не мога да кажа със сигурност, но мисля, че в момента с фаула на Люк Шоу съдията бе прав, но когато Хари Магуайър вкара гола, това определено е грешка. Не вярвам, че това е дори близо до фаул. Много съм доволен, че отборът успя да даде отговор след трудните първи 30 минути.

Винаги съм казвал, че Погба е страхотен играч за нас, полезен ни е в съблекалнята, те го гледат и вземат пример, той е световен шампион. Той показва най-доброто, което може. Пол все още не е възвърнал формата си след травмата и прекараната  коронавирусна болест.

Ливърпул? Разбира се, знаем, че отиваме при шампиона. Те проведоха невероятни три сезона, но ние ще сме готови, макар и развълнувани, копнеем за това и това отново е тест за характер и качество. Манчестър Юнайтед е в добра позиция за тази среща", заяви Солскяер.

  Сподели
387