Ман Юнайтед пречупи Бърнли и превзе първото място (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед пречупи Бърнли и превзе първото място (видео)

Бърнли прие Манчестър Юнайтед в срещата от седемнадесетия кръг на английската Висша лига. Днес домакините опитаха да задържат противника си с дълбока защита, но след редица положения Пол Погба донесе минимална победа с 1:0 и аванс от 3 точки над Ливърпул при равен брой срещи в първенството.

До почивката тема на срещата бяха ВАР решенията в мача, като Брейди можеше да бъде изгонен за домакините след нарушение като последен човек, но това не се случи, а гол на Магуайър бе отменен за нарушение от негова страна при удар с глава.

След почивката Юнайтед търсеше гола все по-активно, и стигна до него в 71-ата минута когато Рашфорд от дясно центрира на волето на Погба на дъгата, топката се отклони от бранител и премина през краката на вратаря за 1:0. До този момент домакините така и не бяха отправили удар по вратата на Де Хеа, а гостите имаха над 11 създадени положения. 

До края обаче Бърнли потърси връщане в срещата и "червените дяволи" трябваше да се бранят, като го направиха успешно и въпреки няколко големи положения пред домакините.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
179