Оле: МакТоминей е чудовище


И. Ангелов

Оле: МакТоминей е чудовище

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер похвали полузащитника Скот МакТоминей след победния гол вчера срещу Уотфорд във ФА Къп. В петата минута шотландецът вкара с глава след корнер на Телес, и така Юнайтед ще играе в четвъртия кръг на състезанието. 24-годишният има 4 гола този сезон и за първи път излезе като капитан в отслабена постройка за домакините.

"Скот има много добър сезон. Той става все по-опасен, всички знаем, че той може да бъде полузащитник между двете наказателни. И преди той трябваше да е вкарал повече от статични ситуации, но в момента той е чудовище за човешко същество. Аз съм щастлив, че той вкара този гол.

"Най-важното нещо в купата е, че продължаваш. Това ще направи всички щастливи, но първите 15-20 минути бяха образцови за отбора ни. Аз мисля, че направихме добри неща, създадохме шансове и чак след това им позволихме да влязат в мача. Но ние продължихме".

Във вторник Юнайтед среща Бърнли във Висшата лига и Солскяер знае, че все по-често ще прибягва до ротации:

"Някои момчета имаха възможност да докажат, че могат да започнат следващия мач след като получат минути. Ще ни трябват всички през сезона и това е част от причината, поради която направихме промени. Аз съм доволен, че продължихме. Аз им казах, че не очаквам да започнат като в топ форма. Но то пък се случи, започнахме много силно."

  Сподели
209