Милнър: Един от Вила ми каза, че не бил играл 2 месеца


И. Ангелов

Милнър: Един от Вила ми каза, че не бил играл 2 месеца

Джеймс Милнър похвали духа, показан от младежите на Астън Вила във вчерашната среща на тима с Ливърпул, който мърсисайдци спечелиха с 4:1. Вила избра насред криза с коронавирус да пусне само играчи от тима под 23 и 18 години, като мениджърът Дийн Смит и неговите треньори трябваше да се самоизолират заедно с част от мъжкия отбор.

Така треньорът Марк Делейни изведе отбор със средна възраст 18 години и 294 дни. 5 от хората на Вила дори не са били родени когато 35-годишният Милнър е играл първия си мач във ФА Къп за Лийдс срещу Скънторп през януари 2003 г.

"Това са добри момчета, честно казано, те работеха един за друг, показаха качество. Свършиха работа, очаквахме това. Ние не смятахме, че победата е даденост. В първото полувреме те вкараха и продължиха да играят. В края ние взехме резултата, но това не е идеална ситуация за който и да е отбор.

"Аз мисля, че очевидно трябваше да направим някои неща по-добре. Аз мисля, че стартирахме добре с контра-пресата и пресирахме, но след това може би не направихме правилно нещата - особено с гола, който им позволихме. Те са добри играчи, с причина са в Астън Вила. Едно от момчетата ми каза, че не е играл от 2 месеца.

"Всеки път когато не си на нужното ниво ще те накажат. Те вкараха гола си и ние трябваше отново да се подобрим."

  Сподели
229