Сър Алекс щеше да е щастлив, ако Бейл носеше фланелката на Юнайтед


Н. Гавазов

Сър Алекс щеше да е щастлив, ако Бейл носеше фланелката на Юнайтед

Ако мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън има възможността да види Гарет Бейл с червената фланелка» утре вечер на "Уайт Харт Лейн", той ще бъде много щастлив, съобщават медиите на Острова. С 11 гола в своята сметка, включително и хеттрик срещу европейския шампион Интер на "Сан Сиро", 21-годишната звезда на Тотнъм е сред най-ухажваните футболисти в света. Оказва се, че Сър Алекс е забелязал неговия талант много отдавна - по времето когато Бейл е играел за Саутхемптън, но опитите му да го привлече са били осуетени.

Именнно в неделя вечер уелсецът ще бъде голямата заплаха за "червените дяволи" в дербито на 23-ия кръг между Тотнъм и Юнайтед.

"Опитахме се да подпишем с Бейл, когато беше 16 или 17-годишно момче. Тогава един шотландец беше изпълнителен директор на Саутхемптън, а Джордж Бърли мениджър. Не зная всички обстоятелства около тази история, но тогава от Саутхемптън отказаха да ни го продадат. Предложихме им добра оферта и според мен те трябваше да предупредят Тотнъм за нашия интерес, но това не стана. Той е чудесен футболист и щеше да е хубаво да бъде при нас. Единадесет гола е отлично постижение за един играч", заяви Сър Алекс.

 

  Сподели
139