Времето на Босингва в Милан все още не е дошло


Н. Гавазов

Времето на Босингва в Милан все още не е дошло

Милан отхвърли спекулациите, че се опитва да привлече Жозе Босингва от Челси. Както е известно, в началото на седмица медиите на Апенините и на Острова тиражираха информацията, че португалският национал ще премине в италианския гранд, след като все още не е подновил договора си с „аристократите". До изтичане на сегашния контракт на защитника остават по-малко от шест месеца и това всъщност щеше да бъде последен шанс за Челси да вземат някакви пари за своя футболист.

Въпреки това, днес Милан обяви, че в плановете на отбора не влиза подписването с десния бек, но от клуба дадоха да се разбере, че след края на сезона нещата могат да се променят.

„Ние харесваме добрите играчи и очевидно Босингва попада в тази категория. Но в момента нямаме интерес към него. Все пак нищо не се знае какво може да се случи през юни. Футболът се отличава с постоянно променящи се ситуации и ако сега едно нещо изглежда по един начин, след време може да не е същото. Всичко, което мога да кажа е, че Босингва няма да се присъедини към нас през януари, но през лятото вече не знам", заяви един от босовете на клуба Ариедо Бриада.

 

  Сподели
98