Адамс: Венгер никога нямаше да подпише с Вилиан


Н. Гавазов

Адамс: Венгер никога нямаше да подпише с Вилиан

Легендата на Арсенал Тони Адамс разкритикува лондонския клуб за привличането на крилото Вилиан.

Вилиан се премести в Арсенал от Челси като свободен агент през миналия трансферен прозорец според условията на пищна тригодишна сделка с "артилеристите".

Адамс е недоволен от трансфера и вярва, че бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер никога не би поканил 32-годишния бразилец на "Емирейтс".

"Според мен това говори за мързела им при подбора на състава. В момента има големи въпроси как са установили този процес.

При Арсен Венгер видяхме невероятни играчи и невероятни принципи. Той щеше да намери млад играч. Арсен дори нямаше да помисли за Вилиан, ако все още управляваше отбора.

Арсен би си помислил, че нападател на 30-годишна възраст просто няма да може постоянно да демонстрира нивото, което е искал, така че този трансфер ще бъде немислим за него.

Налице е препоръка от агента. Вилиан има същия агент като техния спортен директор (Еду). Това бе лесен вариант за него - ето тригодишен договор и това е направено. Мисля, че това говори за много лоша работа за попълване на състава.

И за играч като Вилиан да получи само едно попадение в 12 мача ... Искам да крещя: "Чакай, пусни Уилок там". Върнахме Мартинели обратно. Има и други възможности", заяви Адамс.

  Сподели
338