Ювентус предложи Дибала и Бернардески за Погба


Н. Гавазов

Ювентус предложи Дибала и Бернардески за Погба

Ювентус предложи на Манчестър Юнайтед редица свои играчи като разменна монета в сделка за завръщането в Торино на полузащитника на “червените дяволи"  Пол Погба.

Както каза агент Мина Райола, напускането на Погба от Юнайтед през януари е малко вероятно, а Ювентус е насочен към лятото, но "бианконерите" сега  започнаха работа по трансфера.

Шампионите от Серия А разбират, че едва ли могат да предложат сумата пари, на която "дяволите“ разчитат за Пол, така че са готови да включат един или няколко свои играчи в сделката.

Според ESPN двата клуба вече са установили контакт чрез посредници, а крилото Федерико Бернардески и нападателят Пауло Дибала са сред играчите, които са предложени за Юнайтед.

Прави впечатление, че през лятото на 2019 г. Дибала почти се премести в Юнайтед. Тогава мениджърът на "дяволите" Оле Гунар Солскяер отказа сделката, подозирайки, че аржентинецът е мотивиран само от пари, а не от желанието да играе на "Олд Трафорд".

Добавяме, че договорът на Погба изтича след 18 месеца, а следващото лято Юнайтед ще има последната възможност да продаде изгодно 27-годишния френски национал.

  Сподели
393