Моуриньо: По-добрият отбор загуби


Н. Гавазов

Моуриньо: По-добрият отбор загуби

Мениджърът  на  Тотнъм Жозе Моуриньо обобщи резултата от срещата от 13-ия кръг на английската Висша лига с Ливърпул (1: 2).

След размяна на голове през първото полувреме на "Анфийлд“, "червените“ и "шпорите“ запазиха интригата до последната минута на редовното време, когато Роберто Фирмино се промъкна след подаване от в корнер и донесе на домакините победа с 2: 1.

Моуриньо намира този резултат за несправедлив, за което той влезе в спор с Клоп след последния сигнал. Жозе също обвинява съдиите в двойни стандарти, що се отнася до поведението на треньорите на ръба.

"След мача казах на Юрген, че по-добрият отбор загуби днес, той не се съгласи, но това е неговото мнение. Бих искал да отбележа, че ако се държа по същия начин като него отстрани, щях да бъда отстранен. Това преднамерено отношение ли е? По някаква причина правилата са различни за мен.

Тотнъм напълно контролираше играта. Мисля, че поражението е незаслужен резултат, но това е футболът. По време на почивката леко сменихме позициите, но като цяло играта винаги беше под контрол, много съм доволен. Разбира се, имахме някои грешки, някои неща трябва да бъдат подобрени.

Играчите на Тотнъм ми казаха, че съм бил прав, когато казвам, че от началото на сезона излизаме във всеки мач, за да спечелим. Играхме срещу шампионите на техния стадион, а имахме по-голям шанс за победа.

Отборът бе страхотен. Днес Ливърпул не приличаше на отбор, който е шампион, европейски шампион, световен шампион - тази разлика не беше на терена", заяви Моуриньо.

  Сподели
464