Моуриньо пресметна колко дни Клоп е работил в Ливърпул


Н. Гавазов

Моуриньо пресметна колко дни Клоп е работил в Ливърпул

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо смята, че много малко време се намира на сегашното си работно място, за да се изисква от него да бъде конкурентен на Ливърпул.

В първите 12 кръга от новия сезон на Висшата лига Тотнъм и Ливърпул се показаха като основни претенденти за титлата с по 25 точки.

Тази вечер  двата водещи отбора ще играят помежду си на "Анфийлд“, но Моуриньо предварително посочва, че колегата му Юрген Клоп е на мястото си от много по-дълго време и това е предимство за конкурента.

"Имаме добър отбор, който работи усилено, но Ливърпул е резултат от 1894-те дни на Клоп, ако не се лъжа.

Ние пък работим заедно от 390 дни, въпреки че този брой е измамен, защото много от тези 390 дни дори не бяха работни дни - те бяха в карантина, когато бяхме вкъщи и не можехме да работим.

Следователно те имат почти 2000 дни срещу 300 за нас. И ако все пак успеем да си съперничим на това ниво, мога само да похваля играчите и да съм доволен от това, което правят.

Убеден съм, че за да постигне отборът всичко, което Ливърпул вече е постигнал и това, което все още се опитва да постигне, трябва да свършите перфектно работата си. Всичко, което те правят, те го правят много, много добре. Мисля, че са близо до съвършенството", заяви Моуриньо.

  Сподели
303