Лампард обвини играчите си в самоуспокоение


Н. Гавазов

Лампард обвини играчите си в самоуспокоение

Мениджърът  на Челси Франк Лампард обвини отбора  си в самодоволство след поражението от Уулвърхемптън.

Откривайки резултата на "Молиньо" чрез Оливие Жиру в началото на второто полувреме, Челси се отпусна и даде инициативата на "вълците", които след това вкараха две попадения и грабнаха победата с 2:1.

Лампард смята, че безпогрешната серия на "сините" от 17 мача във всички състезания е отпуснал футболистите от отбора. Сега Франк се надява, че играчите му ще направят правилните изводи.

"Как мога да обясня две поредни загуби? Играта. Играта ви дава резултати. Имахме дълъг безпогрешен пробег и момчетата може би си помислиха: "Играем добре". Когато обаче започнете да мислите, че играете добре, се случват неща като това.

Може би играчите трябва да помислят за тази вечер, когато си почиват. Помислете за днешния мач, помислете за Евертън. Това е Висшата лига и ако не се проявиш, тогава губиш мачове.

След като открихме резултата, трябваше да доведем мача до победа. Ако играта ви не върви добре, както днес, запазете резултата 1: 0. Контролирайте играта. Не допускайте контраатаки. Но не можахме", заяви Лампард.

  Сподели
514