Венгер посъветва Юнайтед за Погба


И. Ангелов

Венгер посъветва Юнайтед за Погба

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер вярва, че Манчестър Юнайтед трябва да се справя със ситуацията около полузащитника Пол Погба по-добре. Легендарният французин обясни и даде съвети как клуба да се справи с това деликатно време за играча и отбора. През седмицата агента на Погба Мино Райола каза, че времето на французина в Юнайтед е свършило, което подпали медиите и спекулациите за бъдещето.

"Аз вярвам, че трябва да обясниш на играча, че без значение какви са плановете му за бъдещето, в негов интерес и работата му е да се представя за сегашния си клуб. Това е най-добрият начин да се подготвиш за бъдещето, да играеш добре в настоящето. 

"Когато видях във вторник Погба да се включва срещу РБ Лайпциг, аз съжалих, че той не стартира срещата, защото веднага той повлия по огромен начин."

Междувременно мениджърът Оле Гунар Солскяер похвали поведението на Погба:

"Има други играчи, които отказват да тренират или да играят. Те вече не са тук. Разбира се, Погба никога не си е позволявал това. Той има качества и желание да се справи добре когато играе, както стана срещу Лайпциг, когато веднага повлия позитивно."

Погба има 15 мача за Юнайтед този сезон и 2 гола.

  Сподели
135