Роджърс: Имам много работа


Н. Гавазов

Роджърс: Имам много работа

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс коментира загубата на отбора в мача от 10-ия кръг на Висшата лига срещу Фулъм (1: 2).

                     

"Първото полувреме бе разочароващо - не бяхме много добри във всяко отношение. Отборът  ми допусна грешки в защита и не може да играете така във Висшата лига. Бяхме малко по-добри през второто полувреме, но не показахме достатъчно креативност във финалните етапи. Фулъм заслужаваше да спечели.

Ние сме млад отбор и имахме много добри мачове през този сезон. Вечери като тази показват младостта на отбора. Имам много работа. Не сме достатъчно добри, за да бъдем прекалено самоуверени. Фулъм има добри контраатакуващи футболисти. Освен това те си почиваха повече от нас - в четвъртък играхме мача от  Лига Европа в Португалия.

Нашият треньорски щаб ще анализира ситуацията и ще покаже на играчите моментите, в които бихме могли да бъдем по-добри. Но не можем да се спираме твърде дълго на този резултат - предстоят много мачове. Имахме отлични представяния в първите 10 срещи  от новия сезон, но сега ще трябва да рестартираме и отново да продължим да се борим за победа във всеки мач", заяви Роджърс.

Фулъм събра 7 точки и се изкачи на 17-то място в таблицата за класиране. Лестър има 18 пункта и се намира на 4-то място.

  Сподели
283