Дайк: За Бърнли е важно да остане във ВЛ


Н. Гавазов

Дайк: За Бърнли е важно да остане във ВЛ

Мениджърът на Бърнли Шон Дейк  коментира загубата на отбора в мача от 10-ия кръг на Висшата лига срещу Манчестър Сити (0: 5).

"Последните няколко пъти ни бе много трудно да играем със Сити. Медиите говориха за това и не знам дали са го имплантирали в съзнанието на играчите или не. Първият гол съсипа всичко за нас. Наистина е трудно да се играе на "Етихад", тъй като увереността на противниците нараства с всеки гол. Те без съмнение са страхотен отбор.

През първото полувреме се загубихме. Играчите на Ман Сити не трябва да имат толкова свобода в собствената си половина на терена. За нас е много важно да останем в английската Висша лига. Травмите наистина ни причиняват голям ущърб. Нямаме достатъчно играчи.

Бейли Паун-Фарел е добър вратар, той се развива и учи през цялото време. Част от работата на вратаря е понякога да допуска много голове. Ник Поуп трябва да е в ред за следващия мач", заяви Дайк.

Отборът на Хосеп Гуардиола събра 15 точки и се изкачи на 8-мо място в класирането на английската Висша лига. Бърнли (5) е на 17 място.

  Сподели
98