Клоп: Ще се радвам, ако Вайналдум остане в Ливърпул


Н. Гавазов

Клоп: Ще се радвам, ако Вайналдум остане в Ливърпул

Мениджърът  на Ливърпул Юрген Клоп коментира ситуацията с договора на 30-годишния холандски полузащитник Жоржиньо Вийналдум.

"Ще се радвам, ако Вайналдум остане в Ливърпул. Много съм доволен от Жоржиньо. Можете да видите това, когато видите броя на срещите, които е изиграл! Играл е много, докато често се е представял на различни позиции.

Слава Богу, той сега има добър момент в кариерата си. Нека това продължи възможно най-дълго. Няма какво повече да се каже по този въпрос. Все още нищо не е решено, всичко е възможно. Позитивен съм.

Жоржиньо е един от най-добрите хора, които съм срещал и един от най-добрите играчи, които съм тренирал. Той е изключителен човек, което означава, че с него няма проблеми.

Той е професионалист. Връзката ни не се е променила през годините. Спечелихме няколко трофея заедно и се познаваме много добре. Аз се интересувам от неговия живот, той се интересува от моя живот - който обаче не е толкова зрелищен.

Ситуацията с договора му не е проблем. Имахме такива ситуации например с Емре Джан. Той ни даде абсолютно всичко до последния ден от договора си. Жоржиньо без съмнение ще направи същото", заяви Клоп.

  Сподели
267