Моуриньо: Целта ни е да победим Челси


Н. Гавазов

Моуриньо: Целта ни е да победим Челси

Мениджърът  на Тотнъм Жозе Моуриньо изрази възхищението си от играчите на своя колега от Челси Франк Лампард, а също така подчерта, че "шпорите" ще се опитат да победят "сините".

Тотнъм ще гостува в Челси тази неделя като лидер във Висшата лига. Моуриньо е твърдо решен да разстрои бившия си клуб, но в същото време признава, че резултатът от дербито може да бъде всякакъв, като се има предвид класата на противника.

"За нас няма разлика дали отиваме на "Стамфорд Бридж", когато самите ние сме в горната част на таблицата, или когато Ливърпул е на върха.

Както казвам от началото на сезона, ние сме - само или винаги - претенденти за победа в следващия мач. Нищо друго.

Отиваме в Челси, където са възможни три различни резултата. Отдавна сме във футбола и знаем, че всичко може да се случи, но целта ни е да спечелим този мач.

Те имат толкова невероятен състав ... Можеш да играеш с Джеймс или Аспиликуета. С Чилуел, Алонсо или Емерсон. Можеш да играеш с Менди или с най-скъпия вратар в историята на Висшата лига.

Челси има невероятна селекция от играчи, така че не се притеснявам с какъв състав ще излязат. При всички случаи това са много добри играчи", заяви Моуриньо.

  Сподели
100