Лампард разказа за отношенията си с Абрамович


Н. Гавазов

Лампард разказа за отношенията си с Абрамович

Мениджърът на Челси Франк Лампард говори за връзката си със собственика на клуба Роман Абрамович.

Както е известно, поради конфликт с британските власти Абрамович не успя да удължи визата си и не е посещавал "Стамфорд Бридж" повече от две години.

От 2018 г. насам Роман е видял със собствените си очи само два мача на "сините" - финала на Лига Европа срещу Арсенал в Баку през май 2019 г. и пътуване до Краснодар в Шампионска лига в края на октомври.

Лампард твърди че двамата с Абрамович имат връзка от далчено разстояние. Франк усеща присъствието на боса чрез директора Марина Грановская.

"Не говорих с него, когато се върнах в клуба. Марина бе тази, която се обърна към Дарби и уреди прехода ми.

Видях Роман по време на предварителния сезон миналата година. Имаше много усмивки и ръкостискания, но без прегръдки.

Оттогава не сме общували много, много близко, въпреки че аз изразявам мислите си за мачовете и за нашето развитие чрез Марина и съм много щастлив от това.

Бих казал, че имаме близки отношения, въпреки че не сме физически близки помежду си всеки ден или всяка седмица. Чувствам подкрепата му от разстояние, но това е силна подкрепа и се опитвам да му благодаря за това.

Когато говоря за нашата игра, аз не говоря с недомлъвки. Независимо дали играем добре или лошо, казвам всичко такова, каквото е, защото е подходящо за човек от това ниво", заяви Лампард.

  Сподели
183