Бербатов посъветва Рамос да отиде в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Бербатов посъветва Рамос да отиде в Ман Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и българския национален отбор Димитър Бербатов посъветва капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос да премине в Манчестър Юнайтед.

"Имаше много спекулации за бъдещето на Серхиоо Рамос. Той и клубът тепърва ще се споразумеят за нов договор. Рамос е на 34 години и вероятно не могат да се разберат  поради различни възгледи. Клубът предлага едногодишен договор, а Рамос двегодишен.

Сигурен съм, че ако Рамос искаше да премине в клуб като Манчестър Юнайтед, би било добре за него. Той е в страхотна форма, все още е защитник от световна класа и според мен иска да продължи да играе на високо ниво.  36-годишният Тиаго Силва доказа, че никога не е късно да премине във Висшата лига и засега бразилецът се справя добре. Въпреки това виждам Рамос играч на Реал Мадрид и мисля, че той и клубът ще намерят решение и той ще остане. Ще се изненадам, ако той напусне, но ако нещо не се получи, сигурен съм, че този защитник ще представлява интерес за много клубове", заяви Бербатов.

  Сподели
256