Моуриньо обясни активността си в Инстаграм


Н. Гавазов

Моуриньо обясни активността си в Инстаграм

Мениджърът  на Тотнъм Жозе Моуриньо обясни защо е започнал  да пише редовно в Instagram.

По-рано тази година Моуриньо съживи акаунта си в популярната социална мрежа и сега всяка публикация на Жозе е истински хит. Хумор, ирония, сарказъм, житейска мъдрост - тези неща са изпълнени с посланията на португалския треньор.

Например в неотдавнашен пост Моуриньо разкрива, че е спазил обещанието си и е купил крак от елен на испанския защитник Серджо Регилон за победата над Манчестър Сити.

"Публикациите ми са такива, каквито са. Написах 10 минути след ужасното поражение в Антверпен, не писах след Манчестър Сити, въпреки че това беше много добра победа и всички бяхме щастливи.

Просто се опитвам да отворя нашият свят за целия свят. Много често хората обичат да знаят какво се случва вътре и какво не виждат. Мисля, че успехът на сериала  Amazon се дължи на факта, че всичко бе напълно отворено. Мисля, че това е забавно за всеки.

Вземете например Red Bull от Формула 1. Пилоти, шефът на отбора - бих искал да знам как работят. В това отношение мисля, че Instagram е способността да разкрива малки подробности, без да навреди на всички.

Понякога е смешно, понякога не. Когато пишете, можете да се разстроите. Това е възможност хората да научат някои неща от нашия свят.

Последното ми съобщение е случай от  живота. Играчите искат испанско веяно месо, но то струва прекалено скъпо и кой трябва да го плати? Регилон защото е испанец? Беше договорено аз да платя, ако спечелим. Разбира се, футболистите се зарадваха, че аз го платих", заяви Моуриньо.

  Сподели
85