Рууни си спомни как е счупил телефона на Морисън


Н. Гавазов

Рууни си спомни как е счупил телефона на Морисън

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни си спомни как е счупил телефона на Равел Морисън в съблекалнята на отбора.

Рууни играе за Юнайтед от 2004 до 2017 г., ставайки голмайстор на клуба от "Олд Трафорд".

След като си проправи път до статут на легенда за "червените дяволи", Рууни не можа да се примири с факта, че веднъж Морисън наруши субординацията  и влезе в съблекалнята на по-възрастни си съотборници, за да зареди телефона си.

"Спомням си, че един ден му разбих телефона. Той влезе в съблекалнята на първия отбор, когато бе  играч от резерва. Телефонът ми се зареждаше, а той го взе и го изключи, за да зарежда своя.

Това беше един от старите BlackBerry с вашия имейл адрес отпред. Мислех, че някой от нашите момчета го е направил, но когато разбрах, че е резервист, просто му разбих телефона!", съобщи Рууни за подкаста на UTD.

Самият Морисън, който сега играе за Ден Хааг,  коментира случая и каза, че има оправдание.

"Помолих Рио Фердинанд да ми зареди телефона, докато играех за U-18. Когато излязох на терена, му дадох телефона си ... 90 минути по-късно телефонът ми бе разбит на 90 части!

Уейн, всичко е по вина на Рио. Не бих отишъл да изключа твоя телефон от зарядното устройство. Сигурен съм, че Гари Невил е замесен в това", написа  Морисън в Туитър.

  Сподели
128