Джеймс: Ливърпул може да продаде Салах на правилната цена


Н. Гавазов

Джеймс: Ливърпул може да продаде Салах на правилната цена

Бившият вратар на Ливърпул Дейвид Джеймс смята, че "червените" трябва да обмислят възможността да продадат нападателя Мохамед Салах, ако им бъдат предложени добри пари.

Салах вкара 104 гола в 165-те си изяви за Ливърпул, печелейки Шампионска лига, Висшата лига и Световното клубно първенство. Мохамед направи отлична връзка в нападение със Садио Мане и Роберто Фирмино, превръщайки атакуващото трио на мърсисайдци в най-страховитото в света.

Джеймс обаче не смята, че Салах влияе толкова много на играта на Ливърпул, колкото Серхио Агуеро в Манчестър Сити, така че раздялата с 29-годишния египтянин не би била катастрофа за "червените".

"Ако цената е правилна, всеки играч ще бъде продаден. Зависи от цената.

Трудно би било да оправдаем продажбата на Салах, защото той е играч, който отбелязва последователно и всеки отбор го иска.

Вижте Манчестър Сити колко силно е зависим от Серхио Агуеро. Не мисля, че би било добра сделка за Ливърпул, ако Салах се премести в Манчестър Сити. Но ако отиде в друга лига и друга държава, това би имало повече смисъл.

Не мисля, че Ливърпул зависи от Салах, което е добре за Юрген Клоп. Но на него все пак му е нужна смяна.

Но кой може да го замени? Жота, Мане и Фирмино няма да играят във всеки мач, Ориги е някъде отстрани и не може да играе по същия начин като Салах.

Не мисля, че Салах е незаменим", заяви Джеймс.

  Сподели
313