Оле: Сега не разбирам кое е дузпа


И. Ангелов

Оле: Сега не разбирам кое е дузпа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че неговият отбор е имал късмет да победи вчера Уест Бромич Албиън с 1:0, след като първо бе отменено нарушение за дузпа срещу Юнайтед, а след това бе дадена дузпа за "червените дяволи", която бе пропусната и пребита от Бруно Фернандеш за 1:0.

"Аз гледах онази дузпа този следобед, между Вила и Брайтън, и там имаше контакт първо с топката и след това с играча. В моята глава това може да е дузпа. Може би имаме късмет, че тези решения не се дават. Може би сега правилата са различни от това, което разбирам".

Мениджърът на УБА Славен Билич бе по-остър в коментара си: "Много съм разочарован от решенията. Чувствах, че ние сме 'малкия Уест Бром'. Всички тези големи решения бяха срещу нас. Аз гледах няколко пъти запис и това е ясна дузпа. Не разбирам защо я отмениха.

"Играхме добре. Имахме няколко положения. Бяхме там. Казах на момчетата, че съм разочарован защото заслужавахме нещо. Заслужавахме да поведем във второто полувреме. Казах им да останат позитивни и да тренират, и ще започнем да печелим.

"Дузпата на Юнайтед беше ръка. Нямахме късмет, но имаше ръка. Преди това обаче беше ясно нарушение срещу Конър Галахър. Вместо 1:0 за нас стана 1:0 за тях. Когато играеш на гости с Манчестър Юнайтед това е огромна разлика."

  Сподели
166