Ман Юнайтед с първа и трудна победа у дома за сезона (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед с първа и трудна победа у дома за сезона (видео)

Манчестър Юнайтед прие Уест Бромич Албиън в срещата от деветия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Олд Трафорд" достигнаха до първа победа на свой терен за сезона в лигата след минимален успех 1:0. В срещата блестя вратарят на гостите Сам Джонстън, който се отличи с много спасявания, спаси и дузпа, която обаче бе пребита от Бруно Фернандеш за победата.

В първото полувреме гол не падна, като УБА се бранеше през голямата му част. Тук Марсиал на два пъти можеше да вкара, но две изяви на вратаря го лишиха от гол. 

В 46-ата минута съдията отсъди дузпа за гостите когато Бруно повали Галахар в полето, но ВАР отмени решението тъй като португалецът бе играл с топката. В 53-ата минута обаче Хуан Мата центрира от ляво и в полето Фърлонг спря топката с ръка, което беше дузпа за "червените дяволи".

От бялата точка изпълни Бруно, като неговият удар бе спасен от Джонстън, който обаче се отдели от гол-линията и дузпата бе изпълнявана отново, и Бруно вкара за 1:0.

В 65-ата минута при контра на гостите горната греда спаси Де Хеа от удар на Робинсън. До края в игра за Юнайтед се появиха Кавани и Ван де Бек, но повече голове нямаше.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
310