Фернандеш: Сбъднах двете си мечти


Н. Гавазов

Фернандеш: Сбъднах двете си мечти

Халфът Бруно Фернандеш призна, че е разстроен от проваления трансфер в Тотнъм шест месеца преди да се озове в Манчестър Юнайтед.

Покупката на Фернандеш от Спортинг през януари 2020 г. се оказа голям удар за Юнайтед. Бруно игра блестящо през втората половина на миналия сезон и помогна на "червените дяволи" да се класират за Шампионска лига.

Но Фернандеш можеше да се озове във Висшата лига по-рано, през лятото на 2019 г., но  Тотнъм не успя да се споразумее за цената на португалския национал, въпреки че самият Бруно искаше да отиде в "шпорите“.

"Бях близо до преместване в Тотнъм. През лятото бях по-близо до Тотнъм, отколкото до Манчестър.

В този момент Спортинг смяташе, че за мен не  предлагат достатъчно. Смятаха, че заслужават повече за играч като мен. Искаха повече пари. Не си загубих ума, но ми бе тъжно.

Мислех, че мечтата ми да премина в Висшата лига няма да се сбъдне. Преместването във Висшата лига и играта за Тотнъм бе невероятно предложение по това време.

Но за всичко има причина. Може би тогава не се преместих в Тотнъм, защото имаше нещо специално пред мен.

Очакванията се оправдаха, защото двете ми мечти се сбъднаха едновременно - игра във Висшата лига и за Манчестър Юнайтед", заяви Фернандеш.

  Сподели
239