Конте: Истината за Диего Коста е една


Н. Гавазов

Конте: Истината за Диего Коста е една

Бившият мениджър на Челси Антонио Конте, който сега оглавява Интер, разказа за бившия нападател на "сините" Диего Коста, който в момента играе за Атлетико.

"Първо, аз не съм от онези, които обичат да говорят лошо за ситуацията с играча от отбор, който съм тренирал. По-добре е винаги да пазя добри спомени и предпочитам да го правя, включително с Коста, защото спечелихме титлата заедно в невероятен сезон.

Но, разбира се, ние знаем истината. Играчът, неговият агент, клубът и аз. Знаем колко пъти Диего поиска да бъде пуснат в Атлетико в началото на сезона, в Китай в средата на сезона и след това отново в Атлетико в края. Това е истината и честно казано, искам играчите ми да са фокусирани върху моя отбор и да не го възприемат като резервен вариант. Отборът ми трябва да е централен за тях.

Заедно с клуба решихме ситуацията с Коста по най-добрия възможен начин. В крайна сметка има само една истина - той много пъти искаше да замине за Атлетико, а в средата на сезона искаше да замине за Китай, защото искаше по-добър договор", заяви Конте.

  Сподели
84