Хименес: Потърсиха ме от Ювентус и Ман Юнайтед


И. Ангелов

Хименес: Потърсиха ме от Ювентус и Ман Юнайтед

Нападателят на Уулвърхемптън Уондърърс Раул Хименес призна, че е бил търсен за потенциален трансфер от Ювентус и Манчестър Юнайтед. Мексиканският нападател дълго време се свързваше с "Олд Трафорд" след пристигането си на "Молиню" през 2018 г., като и самият играч не отхвърли опцията напускане. В момента Хименес настоя, че е щастлив в отбора си, но опциите пред него са налични:

"Един ден се събудих и Ювентус ме искаше, след това Манчестър Юнайтед, и това, което знам е, че са били отправяни официални оферти. Но до споразумение не се е стигало и нищо не е било близо до реализиране. Аз съм много щастлив в Уулвс.

"Истината е, че съм много щастлив в Уулвърхемптън. Никога не е лошо да си на място, в което се чувстваш добре, но те знаят, че не съм доволен от формата си в момента. Аз винаги търся повече. 

"В този момент трансфер не се осъществи. Ако се случи нещо такова в бъдеще, то ще е когато реша, че е най-добрия момент за мен, за Уулвс и за тима, в който ще премина. Но аз съм много щастлив в Уулвс и се радвам, че съм важен играч."

  Сподели
130