Дрогба: В съблекалнята на Челси атмосферата е тежка


Н. Гавазов

Дрогба: В съблекалнята на Челси атмосферата е тежка

Слабото представяне на Челси и Дрогба продължава въпреки, че след победата над Болтън се заговори, че кризата в отбора е преминала. Всъщност, тази победа е единствената в последните девет срещи на тима, който през уикенда не успя да победи на „Стамфорд Бридж" Астън Вила. Това свали „сините" на пето място в класирането, а разликата с лидера Юнайтед е шест точки.

В интервю за LBC 97,3 FM Дрогба призна, че настроението в съблекалнята на отбора е тягостно.

„Сегашната ни позиция в сравнение с миналия сезон е наистина лоша. Нараняванията и по-малкото отбелязани голове доведоха до лошо настроение сред нас. В последните няколко седмици Карло Анчелоти се чувства наистина зле. Челси отвикна да побеждава и в съблекалнята цари униние. Този сезон е сложен за всички в отбора. Но се надявам в следващия мач срещу „вълците" да излезем от лошата форма в която се намираме и да постигнем победа", заяви Дрогба за радиостанция LBC 97,3 FM.

„Много лошо ни се отрази загубата от Арсенал. Тогава не играхме наистина добре, а и противникът ни беше много ефективен. Не обичам да се повтарям, но малко атакувахме и комбинирахме. Беше наистина лоша вечер, в която показахме най-лошата си игра от началото на сезона. Единственото хубаво нещо е, че все още имаме подкрепата на феновете, което е много важно за нас. Нека бъдат още малко търпеливи и спокойни", завършва националът на Кот д'Ивоар.

 

  Сподели
75