Солскяер: Така бе построено всичко, че да се провалим


Н. Гавазов

Солскяер: Така бе построено всичко, че да се провалим

Мениджърът на  Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обвини футболните власти в заговор срещу отбора му след победата с 3:1 над Евертън.

В сряда "червените дяволи“ изиграха мача в Шампионската лига срещу Башакшехир в Истанбул и се върнаха в Манчестър едва в четвъртък сутринта.

Липсата на не само време за подготовка, но и на банално време за почивка не попречи на Юнайтед да отпразнува волева победа на "Гудисън Парк", но след мача Солскяер изрази всичко, което мисли за шефовете на Висшата лига.

"Така бе построено всичко, че да се провалим. Времето на мача бе специално определено, за да се провалим.

Отидохме в Турция, вече изиграхме куп мачове този сезон, върнахме се в четвъртък сутринта и играем в събота по обяд. Това е абсолютна бъркотия.

Тези момчета заслужават най-добро отношение към себе си. В резултат на това Люк Шоу получи травма на подбедрицата и може да остане извън терена  за дълго време. Маркус Рашфорд може да има някои проблеми.

Футболните власти създадоха това. Кой ще носи отговорност? Достатъчно ни бе.

Играта на футбол при пандемия е психически и физически изтощителна. Защо не ни бе позволено да играем в неделя, ако има международна почивка? Това е нелепо", заяви Солскяер.

  Сподели
175