Оле: Клубът ме подкрепя, отборът се развива


И. Ангелов

Оле: Клубът ме подкрепя, отборът се развива

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че все още продължава да работи по дългосрочните цели на клуба, като той е получил подкрепата на клуба въпреки слабите резултати в последните месеци. В ранната среща днес от Висшата лига Юнайтед среща Евертън на "Гудисън Парк", като ще търси само 3-тата си победа за сезона, при положение, че у дома "червените дяволи" все още нямат победа. Според много специалисти Солскяер ще играе за работното си място в този мач:

"Аз ще кажа, че всичките ми разговори с ръководството са били в дългосрочен план. Разбира се, искаме бързи резултати в краткосрочен план, но водим позитивен диалог и плановете ни работят. Ние посадихме зрънце, и расте дърво. Някои клубове просто изтръгват дървото за да видят дали расте и дали има вода под корените.

"За мен - аз имам подкрепата от борда още от самото начало, защото гледаме голямата картина. И клубът трябва да гледа така, защото не можем да мислим и реагираме на един или два резултата. Трябва да погледнем много назад и да видим в каква посока вървим.

"Културата и манталитета на групата се подобри безкрайно. Те наистина имат мисленето единствено за подобрение през цялото време и побеждаване. Да, когато загубим мач критиците са навсякъде. Обаче аз нямам оплаквания за манталитета".

  Сподели
218