Кийн предсказва уволнение на Солскяер


Н. Гавазов

Кийн предсказва уволнение на Солскяер

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн прогнозира уволнението на Оле Гунар Солскяер от поста мениджър на "червените дяволи".  

В неделя Кийн стана свидетел на първото домакинско поражение на Юнайтед от Арсенал във Висшата лига за последните 14 години. Хората на Оле получиха гол в 69-та минута, на който не можаха да отговорят с нищо и в крайна сметка останаха с празни ръце.

Това безгръбначно изпълнение от страна на играчите на Юнайтед вбесява Кийн. Рой усеща, че футболистите подвеждат наставника си.

"Сега съм много, много притеснен за Манчестър Юнайтед. Откъде да започна? Липсваше им енергия, ентусиазъм и наистина липсваха умения. Това ме притеснява. Играта им не е достатъчно добра, не е достатъчно гъвкава.

Тези играчи просто не ми изглеждат убедителни. Не виждам никакви лидери. Виждам липса на умения. Този тим е изхвърлен далече назад,

Наблюдавах внимателно Рашфорд. Той ме шокира с поведението си. Вдигате ли рамене, когато играта не върви? Трябва да запретнете ръкави, когато играете за Манчестър Юнайтед.

Понякога те казват: "Няма причина за паника".  Но резултатите и играта казват, че трябва да има паника. Съдя играчите по действията им и просто не виждам какво правят. Никога не съм молил треньора да ме мотивира, това идва отвътре.

В крайна сметка Оле ще си плати. Работата с тази група играчи ще накара Оле да загуби работата си. Ясно е, както нощта се превръща в ден.

Всички харесваме Оле, той е свестен човек, но не трябва да си прави илюзии: колкото по-дълго продължава, толкова по-силен ще бъде натискът.

Никога не съм си помислил, че ще се конкурират  с Ливърпул и Манчестър Сити, забравете това. В сегашното им състояние те не участват в надпреварата, а просто се носят по течението.

Разглеждахме този сезон като определящ за Оле - или ще направят пробив, или ще се провалят. И в момента това изглежда зле за него", заяви Кейн.

  Сподели
363