Бек: Винаги искам да играя


И. Ангелов

Бек: Винаги искам да играя

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Бек коментира липсата си минути в игра след трансфера през лятото от Аякс. Все още обаче нидерландецът няма старт като титуляр във Висшата лига, въпреки няколкото добри изяви като резерва и добри мачове като титуляр в останалите турнири. В победата с 5:0 над РБ Лайпциг в ШЛ Бек изигра 68 минути и получи висока оценка, над която се надява да надгради:

"Хората винаги искат да играят. Тренирането също е хубаво, но мачовете... за това играеш футбол. Аз мисля, че с графика сега много мачове означават постоянно развитие и със сигурност ще печелим повече ако останем концентрирани. 

"Арсенал показа, че има наистина добри играчи и ние трябва да сме концентрирани. Ние спечелихме срещу Лайпциг и всички са щастливи за самочувствието и всичко, но сега трябва да гледаме към срещата в неделя. Много големи мачове идват в графика. Много срещи. Трябва да останем концентрирани и след това ще вземем още добри победи. 

"Маркъс Рашфорд е изумителен играч. Аз видях още от ден първи и когато пристигнах, че той е качествен. Той е и наистина добър човек. Винаги работи здраво и е наистина талантлив. Аз го харесвам и като човек и се радвам за него. Той вече е голям играч и ще показва още от класата си. Сигурен съм в това."

В неделя Юнайтед играе с Арсенал, след което в сряда идва среща на гости в Истанбул с Башакшехир в Шампионска лига.

  Сподели
250