Артета се готви за победа над Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Артета се готви за победа над Ман Юнайтед

Старши -треньорът на Арсенал Микел Артета заяви, че сега е фокусиран върху това как да победи Манчестър Юнайтед през уикенда.

През миналия уикенд "артилеристите“ претърпяха обидно домакинско поражение с 1:0 от Лестър, а седмица по-рано лондончани отстъпиха на Манчестър Сити, така че за хората на Микел Артета бе важно да се реабилитират в мача от Лига Европа срещу Дъндолк.

Арсенал победи ирландците с 3: 0, но това не е достатъчно за Артета - сега Микел трябва да се завърне от "Олд Трафорд"  с три точки.

"Изглеждаше лесно, защото играхме много дисциплинирано, приехме мача сериозно и бяхме съсредоточени от самото начало. Опасността идва, когато не сте на 100 процента в играта и тогава всеки противник може да ви създаде проблеми.

Направихме много промени в състава и дадохме възможности на играчите, които ги заслужаваха. Мисля, че се справиха добре.

Начинът, по който загубихме от Лестър у дома, бе болезнен, отне ни няколко дни, за да го смелим. Трябва да реагирате незабавно с победа. Нека се приготвим, да отидем на "Олд Трафорд" и да се опитаме да спечелим отново", заяви Артета.

  Сподели
115