Лично президентът на Сити се намеси в преговорите с Джеко


Н. Гавазов

Лично президентът на Сити се намеси в преговорите с Джеко

Президентът на Манчестър Сити Ал Мубарак се наложи лично да се намеси в хода на преговорите по привличането на нападателя на Волфсбург Един Джеко, съобщава Daily Mail. Според изданието, разговорите са заплашени от провал и поради това арабският бизнесмен позвънил лично на агента на босненският национал и предложил съвсем нови условия на 24-годишния футболист, една част от които е седмична заплата в размер на 150 000 паунда.

В началото на преговорите „гражданите" обявиха, че ще се ограничат с възнаграждение максимум до 125 000 паунда на седмица и първоначалното им предложение бе за 55 000 паунда, което бе отхвърлено тъй като се разминаваше чувствително с искането от 180 000 паунда от страна на Джеко.

Сега пред босненеца има два варианта - да се съгласи на новата оферта, забравяйки за финансовите си апетити или да остане във Волфсбург, в очакване на други по-добри предложения от Европа. Към настоящият момент обаче, Манчестър Сити е единственият отбор, който се съгласи да заплати исканата трансферна сума от страна на „вълците", която е в размер на 30 милиона паунда.

 

  Сподели
86