Моуриньо не се притеснява за договора на Сон


Н. Гавазов

Моуриньо не се притеснява за договора на Сон

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е уверен, че смяната на агентите на Сон Хюн Мин няма да повлияе на преговорите за нов договор с нападателя.

Съвсем наскоро интересите на Сон са представени от спортната част на холивудската агенция за таланти CAA Base, клиент на която е самият Моуриньо.

Жозе обаче призовава да не се търси скрит смисъл в това, а  да се мисли, че сега преговорите ще вървят по-бързо.

"Не е моя работа. Не ме интересува кой представлява интересите на играчите. Просто ме интересува какво могат да ми дадат футболистите на терена.

Агенцията на Сони отговаря за правата ми върху имиджа и търговската работа извън моята позиция и нищо друго. Нищо друго. Повечето от моите играчи дори не знаят кои са техните агенти.

Що се отнася до бъдещето на Сон, не знам. Всичко, което мога да кажа, е, че той ще почувства голямо икономическо  въздействие, защото това е много, много важна глобална агенция.

Що се отнася до договора му, не се притеснявам. Той все още има три години от настоящия, има отлични отношения с г-н Леви и страхотни хора, които го представляват. Убеден съм, че рано или късно всичко ще бъде решено", заяви Моуриньо.

  Сподели
228