Карагър назова отбора, който иска да види шампион, ако не е Ливърпул


Н. Гавазов

Карагър назова отбора, който иска да види шампион, ако не е Ливърпул

Експертът от Sky Sports Джейми Карагър посочи отбора, чиято титла във Висшата лига би искал да види, ако Ливърпул не успее да защити званието си шампион.

Тотнъм остава най-резултатният отбор в Премиършип след победата с 1:0 над Бърнли снощи, освен това "шпорите" се изкачиха на пето място, намалявайки разликата от върха до две точки.

Моуриньо спечели Висшата лига три пъти с Челси в кариерата си, а Карагър би искал Жозе да отговори на критиците си с друга титла.

"Естествено искам Ливърпул да спечели лигата, но бих се радвал да видя Моуриньо да победи отново.

Срещу Моуриньо има толкова много претенции. Казват, че той е вчерашен човек, че футболът му е от различна епоха. Дават се примери за ново поколение треньори.

Ще се радвам, ако Моуриньо спечели отново и получи причина да отговори на различни хора, преса, вестници. Мисля, че по някакъв начин това би било добра история.

Мисля, че за някой, който е постигнал толкова много в кариерата си, той е твърде много критикуван. Това се случва, защото с пресконференциите си или определени действия понякога дразни хората.

Би било великолепна история, ако той спечели лигата отново и може би я спечели по различен начин. Не съм на мнение, че можете да печелите само по определени начини и по никакъв друг начин.

Бих се радвал да видя Моуриньо да победи, разбира се, ако Юрген не го направи", заяви Карагър.

  Сподели
215