Алисон: Вярата ми помогна бързо да се възстановя


Н. Гавазов

Алисон: Вярата ми помогна бързо да се възстановя

Бразилският вратар на Ливърпул Алисон Бекер благодари на лекарите, които му помогнаха да се възстанови от контузията на рамото.

Ще припомним, че Алисън нарани рамото си на 5 октомври. Очакваше се, че времето за възстановяването му ще бъде около шест седмици.

"Радвам се да се върна в действие. Наистина съм щастлив. Старая се с всички сили, най-добрите лекари работят с мен, за да помогнат за ускоряване на процеса на възстановяване. Веднага след като лекарят ми каза, че ще ми отнеме четири до шест седмици, за да се възстановя, аз отговорих: "Не, докторе, имаме максимум две до три седмици". Той се съгласи и започнахме работа. Искам да благодаря на физиотерапевтите, лекарите и треньорите, които ми помогнаха да се възстановя.

Неучастието в мачове е лошо. Това е най-лошото нещо, което може да се случи на играч, но контузиите са част от работата. Опитваме се да ги избягваме, но така или иначе се случват. Радвам се, че тези три седмици изминаха, но те се чувстваха като три месеца. Много се молех и всеки ден прекарвах по пет-шест часа с физиотерапевтите. Убеден съм, че вярата и трудолюбието ми помогнаха бързо да се възстановя", заяви Алисон.

  Сподели
175