Евра: Ман Юнайтед няма нужда от Бек


И. Ангелов

Евра: Ман Юнайтед няма нужда от Бек

Бившите капитани на Манчестър Юнайтед Патрис Евра и Гари Невил поставиха под въпрос решението на Оле Гунар Солскяер да привлече в състава си Дони ван де Бек от Аякс, след като той почти не намира минути за новия отбор. Вчера срещу Челси Ван де Бек бе неизползвана резерва:

"Говорим за Ван де Бек, и аз нямам нищо против това момче, но защо го купихме? Той гледа мачовете от скамейката всеки път. Няма нужда от него, това е истината," сподели Евра пред Sky Sports.

23-годишният има 7 мача за Юнайтед този сезон, но само 59 минути във Висшата лига и 2 минути в Шампионска лига. Гари Невил коментира:

"Има малко мистерия как ще се използва Ван де Бек след като той бе купен за 40 милиона лири. Той не изглежда да е в основата на плановете на Солскяер преди всеки мач. Това е загадка. И колкото повече не стартира и не влиза като резерва, все повече се питаш 'Е, 40 милиона за играч, който би трябвало да е в отбора'. "Той сигурно си мисли 'Какво правя тук?'".

Ситуацията бе коментирана от Оле Гунар Солскяер непосредствено след мача вчера:

"Не се тревожете за това. Той ще получи мачовете си. Не се притеснявайте. Лесно е да кажеш кой трябва да играе, но много по-трудно е да кажеш кой не трябва да играе."

  Сподели
120