Солскяер: Играхме според нашия план


Н. Гавазов

Солскяер: Играхме според нашия план

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели емоциите си, след победата с 2:1 над ПСЖ в Шампионска лига.

"Със сигурност е различно усещане, това е само началото на груповата фаза, но победихме фантастичен отбор. В последната среща с ПСЖ се класирахме за  четвъртфиналите и еуфорията бе различна, но сега няма фенове, всичко е съвсем различно, няма с кого да празнуваме. И все пак играчите бяха страхотни. Те наистина се съсредоточиха и концентрираха върху работата си и направиха това, което искахме и мисля, че заслужаваме да победим.

Нашите млади играчи показаха отличен футбол. Отношение, скорост на работа ... След международната пауза почувствах фантастичен боен дух в отбора, така че бе страхотно. Просто се радвам на момчетата. Знам, че имаме доста възможности в нашата игра, разбира се, че трябва да гледаме на противниците и как искаме да играем. Чувствах, че играхме така, както искахме, това е заслугата на играчите.

Звездната атака на ПСЖ? Знаете ли, когато играете на гости срещу отбор като този, срещу играчи като Неймар и Мбапе, най-добрите играчи в света, трябва да се защитавате добре и Давид де Хеа трябваше да направи някои спасявания. Понякога се състезаваш с Мбапе и трябва да тичаш наравно с него и ние знаем качествата на Аксел Туанзебе, той е страхотен защитник. Това е първата му игра от около 10 месеца насам, което свидетелства за голямото му умение", заяви Солскяер.

  Сподели
126