Солскяер: Хората искат да създадат разкол в отбора


Н. Гавазов

Солскяер: Хората искат да създадат разкол в отбора

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че няма да позволи на критиците си да създадат разрив в отбора.

Тази седмица полузащитникът Бруно Фернандеш трябваше да отблъсне слуховете за конфликт със Солскяер по време на почивката на мача с Тотнъм във Висшата лига.

Норвежецът  вярва, че зад тези истории стоят хора, които желаят на Юнайтед провал, затова съветва своя възпитаник  да свикне с потока от негативни коментари след лошите резултати.

"Това поражение е едно от нещата, които трябва да забравите възможно най-скоро и да продължите напред. Знаем, че хората отвън се опитват да предизвикат разкол при нас.

Мисля, че Бруно говори много добре за нашето сближаване и факта, че трябва да останем заедно. Не можете да слушате всички отвън. Просто трябва да го преодолеем.

Откакто се присъедини към клуба, Бруно загуби два мача, а дойде през февруари. Тези две поражения обаче бяха едно след друго. Така че той не е свикнал да губи с нас в лигата.

Сега, Бруно, добре дошъл в Манчестър Юнайтед. Това се случва, когато загубите няколко мача. Хората ще се опитат да ни разделят.

Но това няма да се случи, защото този отбор иска да работи заедно и да остане единен", заяви Солскяер.

  Сподели
198