Скоулс заподозря Удуърд, че не разбира от футбол


Н. Гавазов

Скоулс заподозря Удуърд, че не разбира от футбол

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс подозира, че вицепрезидентът на "червените дяволи" Ед Уудуърд не знае много за футбола и затова клубът трябва да придобие спортен директор.

След последния трансферен прозорец Удуърд за пореден път се озова под удара на критиките, като не успя да осигури на мениджъра си, който този път е Оле Гунар Солскяер, подходящо подкрепление.

Според Скоулс има решение на този проблем и Пол дори споменава конкретно име.

"Мисля, че спортният директор значително би облекчил натиска, на който Ед Удуърд е подложен. Мисля, че Ед е добър в управлението на клуба и печеленето на пари за клуба.

Не съм сигурен дали той има необходимите футболни познания, за да излезе на пазара и да купи играчи. Той определено има някои проблеми в това отношение, когато трябва да доведе започнатото до края.

Мисля, че спортният директор би бил добър за него. Би било много добре само защото той леко ще намали нивото на внимание към себе си.

Изглежда обаче, че те не искат да вървят по този път. Те търсеха хора или просто не виждат точния човек, не знам.

Не, аз самият не съм годен за това. Нямам опит в тази роля. Той се нуждае от консултант с футболни познания, на когото можете да се обадите и да попитате: "Какво мислите за такъв и такъв играч?". Това винаги би било полезно.

Мисля, че някой като Едвин Ван дер Сар би бил перфектен. Той върши тази работа в Аякс, винаги е искал да я прави, учил я е в университета", заяви Скоулс.

  Сподели
380