Моуриньо обясни престрелката си с Лампард


Н. Гавазов

Моуриньо обясни престрелката си с Лампард

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира инцидента със словесната престрелка с Франк Лампард  по време на срещата с Челси от 4-ия кръг на Купата на английската лига (1: 1, 5: 4 - по дузпи).

"Важното е, че чувствата ми към Франк са по-важни от всички думи, които обменихме. Като играч той ми даде всичко, това никога няма да го забравя. Винаги ще се отнасям с него като с приятел, професионалист и играч, на който съм задължен.

Единственото, което казах – това е мнението на стария треньор към младия талантлив специалист. Играчите се нуждаят от нас, когато се провалят. Когато победят, не е нужно да сме главните герои на страничната линия. Това бе изключително просто мнение. В последния мач, когато губеха с 3:0, съжалявах за Лампард, защото той бе тъжен, седейки на пейката. Колкото до футбола, няма на какво да го науча", заяви Моуриньо.

Лампард коментира инцидента по следния начин: "Забавлявахме се малко на страничната линия. Току-що коментирах факта, че той говори повече със съдията, отколкото с играчите си. Но аз наистина уважавам Жозе и това никога няма да се промени".

  Сподели
105