Моуриньо коментира случилото се с Дайър


Н. Гавазов

Моуриньо коментира случилото се с Дайър

Мениджърът  на Тотнъм Жозе Моуриньо говори за ситуацията с халфа на "шпорите" Ерик Дайер по време на мача от 4-ия кръг на Купата на английската лига срещу Челси (1: 1, 5: 4 - при дузпи).

Напомняме, че в 77-ата минута на срещата Дайър внезапно напусна терена, въпреки че не бе заменен. Моуриньо подгони футболиста. Скоро Дайър се завърна на терена, а Моуриньо зае своето място в техническата зона.

"Трябваше да продължи да работи! Нямаше опции - трябваше. Моят щаб можеше да го обясни по-добре от мен, но е нормално нещо, когато тялото ви е дехидратирано и в мускулите ви не остава нищо, както в неговия случай. Наложи се да го накарам да се върне за оставащото време.

Това, което се случи с Дайер, не е нормално. Трябва да го похваля по специален начин. Трябва да се забрани да се играят два мача в рамките на 48 часа на това ниво. Това, което той направи, е извън човешките възможности", каза Моуриньо пред Sky Sports.

"Жозе не бе доволен, но не можах да направя нищо по въпроса. Това бе призив на природата. Чух, че противникът имаше момент, докато не бях на терена, но за щастие не вкараха", написа самият Дайър в Instagram.

  Сподели
204