Невил: Не Санчо, а централен защитник е нужен на Оле


И. Ангелов

Невил: Не Санчо, а централен защитник е нужен на Оле

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил даде мнението си за вчерашната загуба от Кристъл Палас на "Олд Трафорд". Според Невил отборът се нуждае от стабилна защита за да достигне до успехи. В сърцето на защитата вчера Оле Гунар Солскяер заложи на типичната двойка Хари Магуайър и Виктор Линдельоф, като последният бе причината и за 3-те гола във вратата на Давид Де Хеа.

"Може да говорим за Джейдън Санчо колкото искате, но докато не се вземе централен защитник, който може да се защитава едно в едно, те никога няма да спечелят лигата. С тази двойка централни защитници няма да спечелиш лигата. Те трябва да вземат мобилен, бърз, доминантен централен защитник, който да играе до Линдельоф или Магуайър.

"Линдельоф просто не е достатъчно силен там. Това беше 50-50, но той е слаб. Обичайно в такива случаи Манчестър Юнайтед реагира - излиза и купува играч или двама, за да смекчи гласовете от Туитър и социалните медии, които ще ги нападнат. 

"Тази седмица вече гласовете започнаха да кипят, особено след като Ливърпул свърши работа на пазара днес, Челси вече купува няколко седмици, и Бейл отива в Тотнъм. Защо Манчестър Юнайтед не подписва с играчи, които са нужни за подобрението на състава?"

  Сподели
221