Шерингам: Не се печелят титли с Марсиал


И. Ангелов

Шерингам: Не се печелят титли с Марсиал

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам обяви, че е щастлив от показания прогрес от клуба в последните месеци, но според него съставът има нужда от още топ играчи, тъй като с нападател от ранга на Антони Марсиал спечелване на титлата е трудно постижимо.

"Манчестър Юнайтед няма да спечели титлата с Антони Марсиал като основен номер 9. Когато играеш в клуб като този, да вкараш 20 гола за сезон е добре, но трябва човек с 30-35 гола да бъде на върха. Дали той ще е този човек? Не съм толкова сигурен.

"Оптимизмът в Ман Юнайтед е висок. Мениджърът изглежда се справя добре, изглежда спечели и Погба отново, което е огромно постижение. Това е като да имаш ново попълнение за 100 милиона. Когато той е във форма, той е топ играч и ако работи здраво, още по-добре.

"Гринууд също идва на сцената, Рашфорд, Фернандеш беше липсващото звено, а сега и Ван де Бек може да е фантастичен. Те все още не са претенденти обаче. Трябват ти топ играчи навсякъде по терена. Това има Ливърпул, това има Ман Сити. Челси опитва да го направи. Ман Юнайтед има оптимизъм, но трябва да добави.

"Трябва им централен защитник, добри бекове и добра полузащита по целия терен. Те имат много скорост и бързи играчи. Аз не мисля, че това ще направи голяма разлика."

  Сподели
194