Невил: Ман Ю няма да влезе в топ 2 без покупки


И. Ангелов

Невил: Ман Ю няма да влезе в топ 2 без покупки

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил даде мнението си за шансовете на отбора да пробие в топ 2 на класирането на Висшата лига тази година. Според англичанина клубът се намира на 3 покупки от тази цел и от това да се върне сред европейския елит. Това лято обаче Оле Гунар Солскяер бе неочаквано неактивен на пазара, като само Дони ван де Бек се присъедини към отбора.

"Аз мисля, че Манчестър Юнайтед е в подобна позиция като Челси. Те трябва да направят прогрес от последната година, и като фен на Юнайтед аз нямам очаквания, че те ще намерят място в топ 2 този сезон. Аз не чувствам, че са готови, но те трябва да работят за намаляването на дистанцията. Трябва да са сигурни, че разстоянието намалява и, че прогресират към топ 2. 

"Нападател, дясно крило и централен защитник са задължителни. В някакъв момент в идните две години Манчестър Юнайтед и Челси трябва да са готови да ударят когато Манчестър Сити и Ливърпул свалят стандартите си. Това вероятно ще се случи когато Пеп Гуардиола и Юрген Клоп напуснат."

  Сподели
120