Солскяер се страхува за Магуайър


Н. Гавазов

Солскяер се страхува за Магуайър

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че се страхува за психологическото състояние на капитана си Хари Магуайър.

Напомняме, че почивката в Гърция през това лято се превърна в кошмар за Магуайър. Хари влезе в конфликт с местната полиция, в резултат на което бе арестуван, прекара нощта в ареста  и след това бе осъден на 21 месеца затвор условно.

В същото време самият Магуайър все още отрича вината си и отказва да се извини, като възнамерява да изчисти репутацията си с помощта на апелация и екип от юристи. И за Солскяер не е ясно дали 27-годишният защитник е готов да се съсредоточи върху футбола.

"Съдебният процес ще продължи. Знам, че Хари има много силен характер, така че се надяваме, че той може да остави това настрана.

Но е нормално едно човешко създание да има такива неща в ума си. Остава само да видим как ще повлияе на Хари.

Лично аз мисля, че той може да се съсредоточи върху играта си, но кой съм аз, за ​​да обещая това. Невъзможно е да се предскаже как ще реагират хората.

Но засега той тренира добре, съсредоточен е, така че просто се надявам този правен процес да продължи сам по себе си, без да разсейва вниманието му“, заяви Солскяер.

  Сподели
100