Клоп иска да купува, но не признава за това


Н. Гавазов

Клоп иска да купува, но не признава за това

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп би искал да има още един или двама нови играчи преди трансферният прозорец да затвори на 5 октомври.

През този трансферен прозорец "червените" попълниха скамейката си само с Костас Цимикас, а в същото време се сбогуваха с Деян Ловрен и Адам Лалана.

Халфът на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара и крилото на Уотфорд  Исмаила Сар са свързвани с преминаване в Ливърпул, но към момента това са само слухове. Освен това според специалисти тимът има нужда и от централен защитник, който да запълни празнотата от продажбата на Ловрен в Зенит.

Докато Клоп продължава да излъчва доверие към обществеността относно играчите, които има, The Athletic твърди, че "в идеалния случай" Юрген би искал да има един или двама нови играчи, докато прозорецът е отворен.

Клоп обаче има много силна връзка със собствениците на Ливърпул и Юрген се интересува само от трансфери, които са финансово подходящи за клуба. Именно поради тази причина германецът не смее открито да афишира мнението си, съобразявайки се с мнението на висшия мениджмънт на мърсисайдци.

Трансферният бюджет на Клоп може да бъде допълнен от продажбата на периферни играчи като Марко Груич, Хари Уилсън и Риан Брюстър, но засега интересът към тях е нулев.

  Сподели
164