Почетино разкритикува Тотнъм за документалния филм


Н. Гавазов

Почетино разкритикува Тотнъм за документалния филм

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че се е ограничил до 25 минути при гледането на документалния  филм за "шпорите" от Amazon Prime.

Както знаете, многосерийният филм "Всичко или нищо“ прави преглед на събитията от последния сезон за Тотнъм. Сезонът, през който Почетино бе уволнен от лондонския клуб.

Точно при уволнението си, аржентинският треньор и помощникът му Хесус Перес са изключили телевизора. За изненада на Маурисио това се е случило твърде бързо.

"Хесус и аз гледахме само първите 25 минути - до момента, в който напуснахме клуба. Гледахме и това бе истинска история, честно казано.

Изглежда, че те си мислеха: "Добре, трябва да покажем, че Хесус, Тони (Хименес), Мигел (Д'Агостино), Себастиано (Почетино) и Маурисио бяха тук, но това не се отнася към филма.

Честно казано, ние се чувстваме ангажирани, защото ни бе много трудно да отворим вратата за заснемане на Amazon. Беше много труден момент за нас в Тотнъм.

Прекарахме пет години и половина в клуба, а по сценарии ни дадоха само 25 минути и то за да оправдаят напускането ни.  

Но разбирам: този филм е създаден, за да представи клуба в добра светлина. Клубът не иска Amazon да създава проблеми след снимките.

Съчувствам на Хесус. Изглежда, че той се появи само в кадъра с мен.

Хесус бе свръхчовек. Той провеждаше по два-три часа сутрин, два-три часа вечер в продължение на три, четири, пет месеца, организирайки целия процес на заснемане.

Знам, че той няма да гледа филма, защото му е трудно и болезнено след цялото това време и всички усилия, които е положил. Разбира се, че сега мога да разбера чувствата му", заяви Почетино.

  Сподели
155